99-12-28: Svag uppgång på Stockholmsbörsen !
    Stockholmsbörsen steg svagt på måndagen efter att handeln varit oregelbunden hela dagen. Generalindex steg med 0,6 procent till 5 213,8. Främst var det IT-aktier och läkemedel som steg. Readsoft steg med nästan 17 procent och Information Highway med nästan 13 procent.
99-12-24: God Jul!
    Vi på Egon vill önska alla trevliga människor i Sverige en rigtigt god, trevlig, varm och mysig Jul samt ett gott nytt årtusende! Vi lovar att det hände mycket skoj under nästa år!
99-12-18: Skicka vykort!
    Nu kan du skicka elektroniska vykort som julhälsningar till alla din polare! Klicka här för att gå dit!
99-12-16: Ny SVT-chef vill slopa Kalle!
    Den nya SVT chefen vill slopa alla Disney-program på kanalerna, detta inklusive Kalle Anka på julafton efter 40 år!!! Är han tokig? Borde en sådan chef få tillsättas?
    Nog för att han kanske är duktig och hård som chef, men att slopa ett av deras mest betittade program för att det kostar mycket pengar, chefen tycker att det finns bättre saker att sattsa pengarna på. Egon undrar vad? Expedition Robinson?
    Som tur är så finns det inga planer på att lägga ner Karl-Bertil Jonssons Julafton i alla fall! Tur det för annars skulle det verkligen bli liv, det kan jag lova!
99-12-16: Robinson kommer inte forstätta
    Nu till en liten gladare nyhet, Expedition Robinson kommer inte att fortsätta, i alla fall inte i deras nuvarande form. Enligt Robinsons projektledare måste man se över programet ordentligt om det ska finnas någon framtid.
    Egon säger: Lägg ner skiten!
99-12-15: Katt anföll Robert!
    Robert Gustafsson blev mitt i natten anfallen av en katt i sitt hem. Han kan inte röra pekfingret på vänster hand och man vet inte om han någonsin blir återställd. Han vaknade vid fyratiden av ett jamande och när han skulle mota ut katten som inte var hans så bet den honom i handen. Robert Gustafsson har nu tvingats sjukskriva sig och ställa in krogshowen "Glenn Killing på Grand".
99-12-15: Folk blir bara dummare och dummare
    I en undersökning som nyss gjordes i USA så kom dom fram till att 22 % av det amerikanska folket inte var mentalt friska. Detta kom inte direkt som en överaskning utan mer som en bekräftelse.
    Egon har nu gjort en egen undersökning i Sverige och kan tyvärr konstatera att det svenska folket inte heller är så särskilt smarta. Det så kallade "närminnet" är väldigt kort och dom är inte logiska för fem öre.
    Egon kan medge att undersökningen inte är gjord på ett sjysst sätt eftersom den ägde rum på ett "Call-center" i närheten av Arboga och testet gjordes på kunder som ringde till detta center, men resultatet är intressant.
    95 % av alla som testades kunde inte komma ihåg en sak som sades till dom längre än 1 sekund.
    91 % var väldigt otrevliga och försökte hela tiden att förolämpa den person som dom själva ringt till.
    99.9999999999999999999999 % var fullständiga idioter.
    - Detta är mycket skrämmande siffror, säger en av forskarna som Egon anlitat för undersökningen. Jag förstår inte hur dom klarar av vardagen, vad gör dom t ex när skosnöret har gått upp?
    Det kunderna har svårast att förstå är när dom får en förklaring. 99.9999999999999999999999999999999999999999 är envisa skitstövlar som vägrar att acceptera en förklaring.
99-12-14: Bocken brann, men återuppstod
    Den stora bocken i Gävle som det verkar vara en tradition att bränna ner brann ner den 3:e december men är nu åter uppbyggd. Ni kan kika på den på nätet här! Om ni ser att den brinner så skicka ett mail till Egon och berätta!
99-12-09: Julkalendern blir porrsajt!
    Av misstag råkade en person skriva in .com istället för .se efter namnet på företaget som gjort årets julkalender i Sveriges Television. Detta tycker folk är fruktansvärt! Då kommer man nämligen till en porrsite! Tänk om barnen får syn på den? Usch! Varför skulle då barnen skriva .com när det ska vara .se? Det kan man undra över. Nu har vi dock de snälla tidningarna som berättar det för oss!
99-12-09: Ericsson och Microsoft
    Ericsson och Microsoft ska nu samarbeta. Nog kommer Ericsson att tjäna pengar, men det finns väll viktigare saker än pengar? (Egentligen inte //Egon red) Man har väll lite stolthet och självrespekt? Microsoft?
    Expressens hemsida idag kan man läsa rubriken "HA HA Finland! Microsoft valde Ericsson - inte Nokia". Varför skriver dom så? Är det inte Finland som ska skratta åt att Micro$oft valde Ericsson och inte Nokia? Skulle jag vara finne skulle jag vara glad åt det i alla fall.
    Nä, det blir en Nokia telefon nästa gång jag köper ny mobil!
99-12-07: USA: Vapen är bra
    USA är som alla vet väldigt liberala till vapen, och även fast Egon är lite anti-USA så är det ändå lite tragiskt när 13-åringar går runt och skjuter på skolor. Hur många skott-draman på skolor ska det behövas i USA innan dom tänker till och börjar inse att vapen kanske borde förbjudas? USA behöver inga vapen i husen för det går inte omkring så många björnar på gatorna och attakerar folk.
    Jo, nyheten: En 13-årig kille hoppade ur sin bil (han körde faktiskt inte själv utan blev skjutsad) och började skjuta villt omkring sig. Han träffade 4 kamrater.
    Pojken visste inte vem han sköt på eller varför men han gjorde det ändå.
    Vapen är bra, vapen ska alla ha! (<-- ironi)
99-12-07: Rösta på årets babe!
    Expressen drar igång ännu en meningsfull omröstning på deras sida. De ska nu kora årets tjejbabe och årets killbabe. Kan killar vara babes? Expressen säger ja!
99-12-07: Scatman är död
    Scatman har lämnat jorden. HURRA! Ingen mer Scatman musik!!!
    Nu kanske folk tycker att detta var elakt att hurra åt någons död men det är väll humanare att hurra åt det än att hurra åt att han skulle bli instängd i ett rum fyllt med elektriska elefanter som ger honom stötar och trampar på honom hela tiden i resten av hans liv eller...?
    Anledningen till att vi hurrar är egentligen inte att han är död, eftersom han bor i Amerikat så gör det inte så mycket att han lever, utan mer för att detta försäkrar oss att han inte kommer göra någon mer musik, förutom ett album som han tyvärr han spela in innan han dog och kommer släppas nästa millenium.
99-12-04: Snöstorm!
    Snöstormar suger så otroligt hårt! Nej till vintern!
99-11-30: Köp en tomt i rymden!
    Nja, inte riktigt men jag kom inte på en bättre överskrift! Men det är sant. Du kan faktiskt köpa mark på månen, mars, Venus, Jupitermånen Io eller en utrustning som kan kolla om du själv eller någon i närheten är en utomjording! Nej, det är sant. Vi lovar, gå hit och kika om du inte tror oss!
99-11-30: Popbabes
    På Dotmusics hemsida kan man nu som alternativ till Miss Universum rösta på Miss Pop. Bland de tävlande hittar vi förutom Sveriges egna bidrag i form av Systrarna Graaf, Kylie Minogue, Celine Dion, Anouk, Jennifer Lopez och många fler. Gå dit och rösta!
99-11-30: Mona Sahlin vill sänka SMS
    Regeringens biträdande näringsminister Mona Sahlin anser att priset på telekomtjänsten sms är för högt. Sahlin tror att det höga priset kan bero på bristande konkurrens mellan operatörer som erbjuder tjänsten. Det är svaret på den kvinnliga socialdemokratiska riksdagsledamoten Cinnika Beiming fråga till biträdande näringsministern om regeringen är beredd att vidta åtgärder som gör prissänkningar på korta textmeddelanden möjliga.
    Egon säger: På tiden!
99-11-30: Liam är försvunnen
    Britpopgruppen Oasis Liam Gallagher har tydligen försvunnit. I fredags eftermiddag försvann han från sitt hem i London utan att säga vart han skulle eller hur länge han skulle bli borta. Liam har precis slutat med sitt supande och skulle på turné i staterna med resten av bandet och detta kan vara anledningen till att han försvann.
99-11-22: CBS på krigsstigen
    Nu är amerikanska TV-jättarna CBS på krigsstigen och denna gång är det Sverige som är i siktet. Produktionsbolaget Strix ska bl a lära amrisarna att göra Robinson. De ska ju som vanligt vara värst så det finns åtta miljoner i pris och de har ungefär samma budget för varje program som hela serien hade i Sverige. CBS vill ha George Clooney som programledare men detta är inte riktigt bestämt. På CBS blev de förståss imponerade av Sveriges långt mer utvecklade TV-utbud och började gnugga händerna i iver att köpa upp saker. Robert Aschberg lovades en egen talkshow direkt!
99-11-22: Göran Persson är i sydafrika
    Göran Persson är i Sydafrika för att "promota" Sverige, vad exakt han gör där vet vi faktiskt inte men han ska hålla en stor galamiddag i Johannesburg på onsdag. Resan är redan en flopp, som vanligt när den lilla julgrisen är igång. Maten på galamiddagen ska tydligen bli sponsrad av olika företag t ex Jas sponsrar oxfilen och dyl.
    Dr Alban som ska/skulle uppträda på galamiddagen är sur och kanske ställer in. Han hade en konsert på Orlando Stadium som endast lockade två svenska turister och en afrikan (HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!/Egon red). Dr Laban ger kommentaren:
    – Jag riskerar mitt rykte genom att vara med i det här.
    (HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! Vilket rykte är du rädd för att förlora???/Egon red)
    Alla skyller nu på alla, ingen vill ta på sig skulden. Göran skaffar sig massa obetalda räkningar i Sydafrika som han inte kan åka ifrån så det ser ut som om han kommer leta i stadskassan igen.

    Vi har bara en sak att säga till dig Göran (jag kommer nu säga det rakt ut):
    GÖRAN, AVGÅ!!!


    (det blev en arg politisk åsiktsartikel detta)
99-11-19: Kära Saddam
    Kära Egon har bytt namn till Kära Saddam och våra läsarbrev besvaras nu av Saddam Hussein i egen hög person!
99-11-18: Mariah Carey i Sverige
    Den här veckan har Sverige haft besök av två av världens största sångerskor, Cher och Mariah Carey. Cher skiter vi i. Mariah däremot ordnade ett hejdundrans kalas på Café Opera i Stockholm och hon var på ett strålande humör.
    - Jag mår bättre än på länge, och dessutom är jag väldigt kär, berättade Mariah för Egons utsände reporter som mutat sig in på tillställningen utklädd till Max Martin. Mariah dansade, drack drinkar, önskade låtar hela natten som den tvättäkta bimbo hon faktiskt är. Mariah berättar att hon är trött på bilden av henne själv som perfekt. Nu vill jag festa och bara vara mig själv. Hon har också gått och blivit kär i en av latinomusikens stora stjärnor, Luis Miguel.
99-11-15: Folkpartiet säger JA till NATO!
    Folkpartiet hade i går en omröstning som slutade med ett possitivt svar om NATO-medlemsskap. Undra just hur ett land skall kunna vara "neutralt" i en militärallians som dessutom är grundad av allas stora idol-land USA! Fast det är ju klart, om alla länder på hela jorden går med i NATO så kan de inte kriga med varandra eftersom de är medlemmar i samma allians.
    Ryssland har ju till och med sökt medlemsskap vilket de av någon underlig anledning inte fick!
99-11-15: Boyzone stjärna attackerade Pappa Puff!
    Boyzone's Shane Lynch blev utkastad från MTVs efterfest för deras "respekterade" prisutdelning. Anledningen var att han attackerade Pappa Puff. Egon tycker i och för sig inte om Boyzone men i detta fall har vi i alla fall förståelse med Boyzone stjärnan, vem vill inte attackera Pappa Puff och utföra diverse våldshandlingar på den lilla....
    Pappa Puff hade enligt källor förolämpat Shane's fru, Easther Bennett som är känd ifrån Eternal. Detta gjorde att Shane flög på Pappa Puff och hans umgänge. Puffy och Shane knuffades lite och sedan kastade vakterna ut Shane.
    Shane hade tydligen druckit mycket och var full som ett svin (svin kan vara fulla, fråga Carro!).
99-11-12: Christer Pettersson kan ha gjort det...
    Christer Pettersson gick ut i TV (TV 3 Direkt faktiskt, våra övermän!) och sa att han kan ha skjutit Olof Palme. Pettersson lider nämligen av minnes-förlust och kan ha glömt att han gjort brottet.
    Egon tror inte att den belöning på 50 miljoner kr (skattefritt) som har erbjudids för Palmes mördare har något med hans utalande att göra. Ingen, absolut inte den hedevärdiga Christer skulle ta ett fängelsestraff på 10-15 år för den summan av pengar. hrm...
99-11-12: Ipren-reklamen kan stoppas!
    Läkemedelsverket kräver att Iprenreklamen stoppas. De tycker att en värktablett inte kan vara intelligent.
    Egon säger: Skit i om den är intelligent eller inte, reklamen är bra.
99-11-05: Historier och Bakgrunder!
    Nu kan du läsa om egonsidans historia och ladda hem tre riktigt fräcka och krya bakgrunder på Arkiv E sidan!
99-11-02: Äntligen!!!
    Del 3 i historien om egon är här! Skriven av oss! Så om du inte vill läsa mer löst skitsnack kan du klicka här för att läsa den!
99-11-01: Idag är det den 1:a November!
    Glädjens dag! Idag är det den 1:a November, hösten är här och det är endast 53 dagar kvar till Julafton!
    Det blir mörkare och mörkare, kallare och kallare och snart börjar det snöa och regna! (Mest regn eftersom vi bor i Sverige).
99-10-31: Black Army var på besök!
    Idag var Black Army på besök i Örebro! Trevliga killar det där... Slog sönder saker och kastade sten på Polisen.
99-10-29: Egon har passerat 1000!
    Egon medelar stolt att vi har passerat 1000 besökare sedan den första oktober då vi öppnade på denna nya, fina domän med denna nya fina sida.
99-10-29: Carola och Dr Alban
    Carola och Dr Alban gör ny schlager skiva, ´nuff said!
    Bert Karlsson producerar, ´nuff said!
    På skivan finns en nyinspelad version av "Främling" som enligt Bertan själv ska vara "fräck" och "anpassad till dansgolvet".
    Egon önskar att detta aldrig gjorts och avskyr allt som har med Dr Laban, Carola och Bert Karlsson att göra.
    (Lite negativt kanske men Egon tycker verkligen inte om dom)
    (Man kan säga att Egon HATAR Bertan Karlsson, Carola och Tandläkaren Alban)
    (Vi ber om ursäkt om vi förolämpat någon men då har vi bara en fråga till den förolämpade, vad gör du här?)
 
SLUT! Copyright EGON Corp™ 1997-1999